Laatste update: 6 juli 2020

Jan Zwaan Promotion heeft een privacy beleid die wij volgens het Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) hanteren. Wij zullen er alles aan doen om uw privacygegevens te beschermen. In dit privacy beleid leggen we uit hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen en wat mij met die gegevens doen.

Allereerst willen wij bij Jan Zwaan Promotion er alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hiervoor hebben wij soms informatie nodig die afkomstig is van u. Hieronder leggen wij uitgebreid onze privacy beleid uit. We hopen u hiermee zo goed mogelijk te kunnen informeren. Indien er onduidelijkheden zijn of als u vragen heeft betreft ons privacy beleid, stuur dan gerust een e-mail naar cs@l-mobi.nl

Over ons

Naam: Jan Zwaan Promotion
Bedrijfsnaam: Jan Zwaan Promotion
Straat: Entrada 204
Postcode: 1114 AA
Stad: Amsterdam
Land: Nederland

KVK: 62473166
BTW-nummer: NL 854832129B01
E-mailadres: cs@l-mobi.nl
Telefoonnummer: +31 20 363 62 31

Welke rechten heeft u volgens de AVG/GDPR-wetgeving?

Hieronder vindt u een opsomming van de rechten die u namens de AVG/GDPR-wetgeving heeft:

  • Informatie op verwerking van persoonsgegevens.
  • Een inzage op de verwerking.
  • Het indienen van een verzoek om uw persoonsgegevens te verwijderen.
  • Het indienen van een verzoek om vergeten te worden.
  • Recht hebben op dataportabiliteit, zodat uw persoonsgegevens overdragen kunnen worden naar een andere organisatie.
  • Recht hebben op het beëindiging of beperking van verwerking.
  • Bezwaar maken tegen geautomatiseerde besluitvormingen

Wilt u meer weten over de AVG/GDPR? Kijk dan op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Websites van derden

Onze website kan wellicht links bevatten van andere websites zoals adverteerders, partners of informatieve websites betreft een product. Deze links op onze website verwijzen u dus naar een van die websites. Hierdoor moet u rekening houden dat onze privacy policy niet van toepassing is op die verschillende websites. Dat betekent dat wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor het privacy beleid of werkzaamheden van die websites. Als u persoonlijke gegevens verstuurt naar externe websites moet u hun privacy beleid raadplegen.

Beveiliging

Onze website bevat een SSL-certificaat. Dit betekent dat we de meest recentste mogelijkheid van gegevensbeveiliging hanteren op onze website. Als u onze website bezoekt zal u in de zoekbalk van uw eigen browser een icoontje zien van een slotje. Dit ziet u aan het begin van onze website domeinnaam. Tevens begint onze webadres URL van de website met “https://”. De laatste letter is de letter “s”. Dit staat voor secure.

Waarom gebruiken wij een SSL-beveiliging op onze website? Dit omdat hierdoor onze website uiterst beveiligd is en uw gegevens encrypted (versleuteld) overgedragen worden. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw gegevens die wij ontvangen, alleen door ons kan worden gelezen en dus niet toegankelijk is voor buitenstaanders. Dit is belangrijk omdat we de gegevens die wij van u krijgen versleuteld kunnen versturen, en alleen de daadwerkelijke ontvanger uw bericht kan lezen. Daarnaast is het SSL-certificaat een bewijs voor onze website dat we gecontroleerd en gevalideerd zijn.

Daarnaast is het een vereiste om een wachtwoord in te stellen om toegang te krijgen tot uw account op onze website. Door deze beveiligingen kunnen wij de informatie die u verleent niet helaas niet volledig beschermen. Dit omdat de overdracht van informatie via het internet niet 100% veilig is. Volledige veiligheid van uw persoonlijke gegevens die naar of via onze website verzonden wordt, kunnen wij NIET garanderen. Hierdoor is elke degelijke overdracht op eigen risico.

Website cookies

Om onze website continu te verbeteren en de website zo goed mogelijk te laten werken maakt Jan Zwaan Promotion gebruik van onder andere cookies. Wellicht heeft u wel eerder gehoord van de naam cookies. Cookies zijn stukjes informatie dat gegenereerd wordt als u onze website bezoekt. Deze cookies worden opgeslagen op uw computer, tablet, smartphone of een ander apparaat. Als u weer op onze website komt herkent uw apparaat deze cookies. Deze cookies onthouden voorkeuren, en handelingen die u heeft verricht. Dit helpt ons en u om uw ervaring met onze website te verbeteren. Er zijn een aantal soorten typen aan cookies die wij gebruiken. Hieronder worden deze uitgelegd:

Algemene noodzakelijke cookies: Deze cookies zijn belangrijk om de ervaring van onze website (dienst) makkelijker te maken. Bijvoorbeeld uw winkelwagen items worden onthouden. De eerstvolgende keer dat u op de website komt kan het zo zijn dat uw items nog in de winkelwagen staan.

Prestatie cookies: Deze cookies worden verzameld om o.a. de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Deze type cookies verzameld in feite informatie over hoe u als gebruiker de website gebruikt. Deze informatie krijgen we van Google Analytics die wij gekoppeld hebben aan de website. Dit helpt ons om de gebruikservaring, conversie en navigatie te verbeteren daar waar nodig is. Hierdoor kunnen wij zien hoe onze klanten op onze website komen en waar zij vandaan komen. Weet dat uw persoonsgegevens NIET gekoppeld is aan deze cookies. Deze cookies bevatten nooit persoonlijke gegevens.

Functionaliteit cookies: Het onthouden van keuzes die u als gebruiker maakt op de website. Denk hierbij aan de taal en product filters zoals prijs of kleur. Deze informatie kunnen wij weer gebruiken om u meer ervaring te bieden die aansluit op uw keuzes. Onze functie om producten te liken of een score te geven helpt ons hier ook bij. Dit kan anoniem of als u al ingelogd bent op de website. Alleen net als bij de andere type cookies, worden uw persoonsgegevens nooit gekoppeld aan deze cookies.

Doelgerichte cookies of reclame cookies: Deze soort cookies verzamelen informatie over bijvoorbeeld uw surfgedrag om interessante reclame relevanter voor u te maken. Deze cookies komen meestal van reclamebureaus van derden partijen. Deze cookies onthouden de websites die u bezoekt en delen deze informatie met andere partijen zoals Google adverteerders. Wij gebruiken deze cookies nog NIET. Wij maken geen gebruik van doelgerichte of reclame cookies.

Online bestelling plaatsen

Bij het online bestellen worden uw transactiegegevens geregistreerd door ons om de betaling hierdoor in orde te maken. Tevens bewaren wij uw transactiegegevens om eventuele vragen te kunnen beantwoorden betreft garantie of klachten. Daarnaast zijn wij belastingtechnisch verplicht om de details van iedere aankoop 7 jaar te bewaren.

De pakketbezorger heeft uw naam en adres nodig om het product bij u thuis of elders af te kunnen leveren. De pakketbezorger mag dus alleen uw gegevens gebruiken om het desbetreffende doel te bereiken en dat niet door te geven aan andere partijen of dit zelfstandig te gebruiken. Heeft u vragen over onze externe dienstverleners of wilt u hierover meer informatie lezen? Ga dan naar de “algemene voorwaarden”.

Onlineaccount

Om bij ons een bestelling te plaatsen hoeft u geen online account profiel aanmaken. Bij het bestellen van een product hebben wij een aantal persoonlijke gegevens nodig van u. Het gaat om de volgende gegevens: “Uw emailadres “Voornaam”, “Achternaam”, “Postcode”, “Huisnummer”, “Straat”, “Land” en “Telefoonnummer”.

Daarnaast bij het voltooien van uw aankoop, moet u uw betaalgegevens selecteren. Wij zijn partner van Mollie. Bij Mollie worden uw bank of creditcard gegevens opgeslagen. Onthoud dat te allen tijden uw betaalgegevens na uw bestelling niet zichtbaar zijn.

Bij uw aankoopgeschiedenis zal wel uw bestelling zichtbaar zijn met daarbij uw aankoopdatum maar zonder uw betaalgegevens zoals uw bank of creditcardgegevens. Het is ten allen tijden mogelijk om uw account te verwijderen. Als u de keuze maakt om uw account te verwijderen zullen al uw persoonlijke gegevens definitief verwijderd worden. Het is daarna niet meer mogelijk door ons om uw account weer tot leven te brengen. Om weer gebruik te maken van onze diensten moet u dan weer een nieuw account maken. Weet dat uw betaal en productgegevens nog wel opgeslagen zullen zijn bij ons die nog onder bepaalde voorwaarden vallen zoals onder ‘retour policy’ of ‘garantie’.

Vragen?

Heeft u vragen over onze privacy policy of over uw privacy, neem dan contact met ons op via het volgende mailadres: cs@l-mobi.nl



 

 

 

© 2020 L-mobi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel